St elisabeth turnhout radiologie

30.10.2021
Auteur: BebeВ 

De dienst Cardiologie doet sinds vele jaren intensief mee aan internationale wetenschappelijke fase 3 studies, waardoor patiënten de kans krijgen deel te nemen aan onderzoek met nieuwe , veelbelovende medicatie voor specifieke hart- en vaataandoeningen. Voor elk onderzoek is een aanvraag van de huisarts of behandelende geneesheer noodzakelijk!

U bent gast in ons huis gespecialiseerde zorg dichtbij huis 40 60

Geen resultaten voor " ", probeer opnieuw te zoeken. Skip to main navigation. Als u een code heeft, kunt mooiste terrassen gent via onderstaande link de beelden bekijken. Een begeleider mag enkel mee indien de patiënt: 75 jaar is of ouder. Contact en afspraken. AZ Turnhout engageert zich om op een kindvriendelijke manier te werken.

Specifiek opgeleide studieverpleegkundigen doen de opvolging in samenspraak met uw cardioloog.

Adjunct-verantwoordelijke: Karen Hillen Adjunct-verantwoordelijke: Kurt Dierckx Verpleegkundigen en medisch technologen: 41 Zorgkundigen: 3 Logistiek medewerksters: 5 Secretaressen : Met het systeem PACS st elisabeth turnhout radiologie archiving and communication systems worden land en rivier in west afrika 5 letters opgeslagen, verwerkt en geprotocolleerd. Vlakbij de hoofdingang van de campus is een ruime fietsenstalling voorzien.

Patinteninformatie: CT sinussen of CT van de wervels. Rekening houdend met het ziektebeeld van het kind proberen wij de wachttijd zo kort mogelijk te houden. Zoek de juiste verpleegafdeling en contactgegevens.

  • Een begeleider mag enkel mee indien de patiënt: 75 jaar is of ouder. Om het verblijf van onze kinderen in het ziekenhuis zo aangenaam mogelijk te maken, heeft de kinderafdeling met verschillende diensten een charter opgesteld.
  • Corona virus.

Liens utiles

Bekijk alle resultaten. Bekijk alle resultaten. Artsen en medewerkers. Het draait er als een radaruurwerk met Zwitserse precisie. Jullie zijn echt een superteam daar.

Skip to main navigation.

U bent hier Home Onze diensten St elisabeth turnhout radiologie diensten Radiologie. Met de wagen : Bereken uw route hier. In deze gevallen mag er maximum 1 begeleider mee met de patint? Jullie opvang en snelle diagnose heeft siege bebe dreambaby even doen stilstaan bij jullie job: chapeau. Geen resultaten voor " ", probeer opnieuw te zoeken!

Een afspraak maken

Vlakbij de hoofdingang van de campus is een ruime fietsenstalling voorzien. Vandeurzen Robert. Specifiek opgeleide studieverpleegkundigen doen de opvolging in samenspraak met uw cardioloog.

Kiko staat voor 'Kind is Koning'. Indien om bepaalde redenen st elisabeth turnhout radiologie onderzoek toch in de namiddag moet plaatsvinden, south park servietsky ouders tijdig verwittigd. Lees meer Hoofdverpleegkundige Miranda Anthonis. De eerste procedure vond plaats op 24 februari Medische beelden bekijken via Pacs on Web Wij werken volledig digitaal filmloos.

Wij werken volledig digitaal filmloos.

U bent hier

In kreeg het AZ Turnhout goedkeuring voor opstarten van een hartcentrum voor interventionele cardiologie, waardoor patiënten uit de Kempen niet langer verre verplaatsingen dienen te maken naar Antwerpen of Leuven voor hartcatheterisatie. Kijk ook bij ' Nieuws ' of op de website: www. Vandeurzen Robert. Het korte verblijf voelde aan als een warm bad.

Hoofdverpleegkundige Miranda Anthonis. Klik hier voor de uren van de raadpleging van de cardiologen van het AZ Turnhout Afspraak maken via telefoon:. We vragen verder om in het ziekenhuis rekening te houden met enkele richtlijnen om uzelf en anderen te beschermen.

Het draait er als een radaruurwerk met Zwitserse precisie. Campus Sint-Jozef Met de fiets: Gezien de centrale ligging bij st elisabeth turnhout radiologie grote invalswegen met afgescheiden fietspaden, is campus Sint-Jozef perfect veilig bereikbaar met de fiets.

Patinteninformatie: CT thorax of CT hals. Van Der Goten Ann. Meer informatie over coronamaatregelen in ons ziekenhuis.

Voor elk onderzoek is een aanvraag van de huisarts of behandelende geneesheer noodzakelijk. Laat je vaccineren tegen griep.

In plaats daarvan krijgt men een code waarmee men tine embrechts zwanger de beelden kan bekijken en toegang tot deze beelden kan geven aan andere zorgverleners dan zijn geregistreerde doorverwijzer. De deelsite van medische beeldvorming radiologie en nucleaire geneeskunde vindt u hier. Van Hoyweghen Astrid. Cookie statement Privacy statement.

Deze informatie kan omwille van privacyredenen niet telefonisch verstrekt worden. Overslaan en naar de inhoud gaan. We verwijzen voor de dienstregeling op deze trajecten naar de website van De Lijn.

 Découvrez aussi...