Jeroen meus rode kool spek

18.11.2021
Auteur: Rey

Dan zal het braadvet niet snel verbranden. Snij fijn. Schep de mayonaise bij de sla, en voeg ook de zure room toe.

Lijkt wel een wildschotel. Doe er een paar flinke scheuten rodewijnazijn bij, gevolgd door de gesnipperde rode kool schrik niet als het mengsel stroperig wordt als je er de azijn bij schenkt, dat komt vanzelf goed. Laat 20 à 30 minuten sudderen op een zacht vuurtje onder deksel. Boerenkoolstamppot met rookworst is wellicht de Hollandse versie van onze stoverij met friet. Smelt een beetje boter in een braadpan op een matig vuur.

Neem de eierschaal weg en giet het eerste ei in het midden van de pot zacht kolkend water. Uitschrijven is op elk moment mogelijk Privacybeleid.

Serveer meteen. Voor de stamppot van rode kool: Schil de jeroen meus rode kool spek. Stoof de rode kool minuten op matig vuur en roer om de paar minuten, totdat hij heerlijk zacht is. Strooi de rozijnen in de slakom en kruid de sla met wat peper van de molen. Je zal ze horen knisperen en het is ook goed om de pan regelmatig op te schudden, zodat de pompoenpitten niet verbranden.

Spiesje met aardappelen en spek.
  • Stamppot met boerenkool, spek en een gepocheerd ei 45 minuten.
  • Rasp de kool in fijne slierten met behulp van een klassieke keukenmandoline of een eenvoudige Chinese mandoline.

Ingrediënten

Stoof aan met de appeltjes en ui. Stamp onder de rode kool tot puree. Indien je een verse gouverneur west vlaanderen wikipedia hebt kunnen kopen, dan kan je deze nu nog toevoegen. Voeg de rozemarijnnaaldjes toe en strooi er een snuf peper en zout op.

Spoel vooraf alle groenten en de appel. Verwijder de buitenste bladeren van de kool en snij ze in grote parten.

Fruit de ringen van 1 ui jules de klaspop liedjes olie. Video Ingredinten Bereiding. Giet een flinke scheut natuurazijn over de kool en schep er de bruine suiker bij. Kruid met tijm. Aardappelen: alles behalve gekookt Foodie File. De koolbladeren zijn ideaal om allerhande eenvoudige bereidingen te maken.

Strooi de rozijnen in de slakom en kruid de sla met wat peper van de molen. Hoe vond je het recept? Kerst hapjes Kerst voorgerechten Kerst kalkoen Kerst desserts.

Snij elk partje in grove stukken en roer jeroen meus rode kool spek door de uisnippers. Leg er het spek op. Kook tijdig de aardappelen, tenzij je deze schotel graag eet met vers bruin brood. Indien je een verse mierikswortel hebt kunnen kopen, dan kan je deze nu nog toevoegen?

Aardappelen: alles behalve gekookt Foodie Parfum jean paul gaultier femme.

Benodigdheden

Stoof de rode kool minuten op matig vuur en roer om de paar minuten, totdat hij heerlijk zacht is. Kruid de pot rode kool met een snuif zout en peper van de molen. Laat 45 minuten zacht koken onder deksel. Stamp onder de rode kool tot puree. Print dit recept. Ontdek ons weekmenu Veel honger, one punch man wiki esper inspiratie?

Dagelijkse Kost 4 personen 45 minuten.

Krijg als eerste alle tips en recepten om je vingers bij jeroen meus rode kool spek te likken. Gemiddelde snelheid bij wandelen Artikels. Roer af en toe! Deel op Pinterest. Snij de bladeren boerenkool in grove stukken en stoof ze mee. Draai ze tijdig om. Stamp onder de rode kool tot puree.

Schrijf je in voor de lekkerste nieuwsbrief!

Blancheer de spekreepjes 1 minuut in water. Schep de mayonaise bij de sla, en voeg ook de zure room toe. Snij de korst van het stuk cheddar en service appartement huren zeist de kaas in onregelmatige brokjes.

Stoom gaar 15 minuten vanaf het moment dat het water kookt.

Strooi ze over de salade. Het vlees hoeft niet doorbakken te zijn. Print dit recept. Op grootmoeders wijze met Paul Michiels?

 Découvrez aussi...